Prabhupada heristää sormeaan


Warning: Undefined array key "sfsi_plus_mastodonIcon_order" in /home/kaisuwin/public_html/prabhupada.fi/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/sfsi_widget.php on line 1806

Warning: Undefined array key "sfsi_plus_riaIcon_order" in /home/kaisuwin/public_html/prabhupada.fi/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/sfsi_widget.php on line 1807

Warning: Undefined array key "sfsi_plus_inhaIcon_order" in /home/kaisuwin/public_html/prabhupada.fi/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/sfsi_widget.php on line 1808

Warning: Undefined array key "sfsi_plus_inha_display" in /home/kaisuwin/public_html/prabhupada.fi/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/sfsi_widget.php on line 1899
Neuvostoliiton aikana eräs Hare Krishna-bhakta nimeltään Purnamasi Devi Dasi joutui vankilaan siitä syystä, että hän harjoitti ja saarnasi Krishnatietoisuutta. Edes vankila ei lannistanut Purnamasia, joka ei tuhlannut aikaansa vaan alkoi opettamaan muita naisvankeja Hare Krishna maha-mantran lausumisen saloihin.

Vartijat ja vankilanjohtaja yrittivät estää häntä, ja jopa uhmasivat hänen henkeään, mutta mikään ei toiminut. Joten lopulta he tekivät jotakin hyvin poikkeuksellista: he toivat vankilaan oikean noidan, joka estäisi ja muuttaisi Purnamasia.

Kun noita saapui avustajansa ja KGB:n virkamiesten kanssa, he sitoivat Purnamasin  tuoliin ja alkoivat loitsimaan, kiroamaan sekä tekemään erilaisia rituaaleja silmät selkosellaan. He yrittivät saada pimeän olennon Purnamasin kehon sisälle. Hän pystyi aistimaan sen ja kertoi myöhemmin, kuinka kaikki hänen ympärillään peittyi kuin usvaan. Kun hän tajusi, että olisi pian pahojen voimien vallassa, alkoi hän lausumaan Hare Krishna maha-mantraa, mutta se ei pysäyttänyt olentoa menemästä hänen sisälle.

Kun Purnamasi alkoi menettää tajuntaansa, ryhtyi hän äänekkäästi laulamaan Narasimha-mantraa, muttei sekään pysäyttänyt olentoa.

Lopulta hän alkoi laulaa Srila Prabhupadan pranama mantraa. Noita heräsi heti transsistaan ja keskeytti loihdinnan. Sitten hän sanoi KGB-virkailijoille, ”Minä lähden.”

Mutta he eivät antaneet noidan mennä, vaan määräsivät tämän viimeistelemään työnsä. Noita vaati, ”Ei, minä lähden, en jatka enää hetkeäkään!”

”Miksi, mitä tapahtui?” KGB-virkailijat kysyivät. Noita kertoi heille, ”Te ette voi sitä nähdä, mutta minä näen – tuossa seisoo hyvin tiukan oloinen mies ja hän heristää sormeaan minulle. En voi tehdä mitään häntä vastaan.”

Tämä vanha mies oli Srila Prabhupada, Kansainvälisen Krishnatietoisuus-yhteisön perustaja-acarya.
Jaa artikkeli: