Bhaktalle joka päivä on uusi vuosi


Warning: Undefined array key "sfsi_plus_mastodonIcon_order" in /home/kaisuwin/public_html/prabhupada.fi/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/sfsi_widget.php on line 1806

Warning: Undefined array key "sfsi_plus_riaIcon_order" in /home/kaisuwin/public_html/prabhupada.fi/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/sfsi_widget.php on line 1807

Warning: Undefined array key "sfsi_plus_inhaIcon_order" in /home/kaisuwin/public_html/prabhupada.fi/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/sfsi_widget.php on line 1808

Warning: Undefined array key "sfsi_plus_inha_display" in /home/kaisuwin/public_html/prabhupada.fi/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/sfsi_widget.php on line 1899

Uuden vuoden iltana 1966 Matchless Gifts-temppeli oli täynnä bhaktoja ja juhlavieraita. Swamiji johti kirtanaa, ja me kaikki lauloimme ja tanssimme kynttilänvalossa.

Tuon illan muistamme koko elämämme. ”Chant! Chant”, Swamiji rohkaisee meitä, ja pian laulamme niin lujaa, ettemme kuule enää Second Avenuen juoppojen rellestystä.
Taas, Swamiji kutoo taikojaan. Seuraa juhla-ateria, ja hän syö kanssamme omalla korotetulla istuimellaan istuen, sekä kanssamme leppoisasti jutustellen. Swamiji vaatii vaatimistaan, että Umapati, Satsvarupa ja minä otamme lisää prasadaa. Lattialla on ämpärillinen gulab jamuneita, ’ISKCON luoteja’*, ja me ahmimme itsemme täyteen niitä.
”Meille, joka päivä on uusi vuosi.”, Swamiji sanoo. ”Krishna on aina uusi, aina tuore, ja me juhlimme Häntä joka päivä. Katsokaa vain kuinka nämä ihmiset mayassa juhlivat, juovat myrkkyä ja unohtavat kaiken!

Koska he ovat turhautuneita, he haluavat unohtaa. Mutta bhaktalle se on juuri päinvastaista. Bhakta haluaa muistaa Krishnan kaikkina aikoina.”

The Hare Krishna Explosion – Hayagriva Dasa
* ISKCON-luodit tarkoittavat sitä, että näillä Krishnalle siunatuilla herkuilla (prasadalla) taistelemme mayaa, eli harhaa, vastaan. Prasadaa syömällä tietoisuus puhdistuu, ja sen takia Prabhupada kutsui gulab-jamun-makeisia ISKCON-luodeiksi. Bhaktat käyvät tietoisuuden sotaa mayaa vastaan.
Jaa artikkeli: